ERZURUM / HORASAN - Hacıahmet Ortaokulu

Hacıahmet Ortaokulu

Adres
HACIAHMET MAH. HACIAHMET KÜME EVLERİ HAC I AHMET ILKOKILU NO 8 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Merkezi sınavlarda Türkiye Birincisi çıkaran, çalışmalarıyla her daim ön planda olan, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir kurum olduğu için her alanda sayısız başarı elde etmiştir.
Saatler
08:00 - 15:45 Saatleri arasında hem dersler hem de Destekleme Yetiştirme Kursları verilmektedir.
Tam otomatik kalorifer sistemli
Okul servisleri ve Şahsi araçlarla.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezine 16 km uzaklıkta yolları düz ve asfalt olan, ulaşımı son derece rahat ve güvenli bir bölgede hizmet vermekteyiz.
İl merkezine 95 km - İlçe merkezine 16 km uzaklıktayız.
2 idareci 8 öğretmen 1 Görevli personel ve 105 öğrenci
% 70 üzerinde başarıya sahibiz.
%100 yerleştirme ile seçkin bir kurumuz.
4006 Bilim Fuarı ve diğer alanlarda her zaman çalışmalarımız devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuz 2022-2023 Eğitim öğretim yılının ikinci döneminde hizmete girmiş olup, eşsiz bir okuldur. Okul resimlerimiz internet sayfamızda mevcuttur. Okulumuzda son derece teknolojik donanımlı, tüm sınıflarda akıllı tahta vardır.Ayrıca okulumuzda kapalı spor salonu, 2 İbadethane, kütüphane, yemekhane, anasınıfı, 10 derslik, fen bilimleri laboratuvarı, öğretmenler odası, rehber öğretmen odası, 90 kişilik konferans salonu, idari odalar, destek eğitim odası ve bir çok bağımsız bölüm bulunmaktadır.